Kaloot

Vanmiddag ben ik met Joost, Cooper en Cayenne naar het Kalootstrand geweest. Even lekker uitwaaien, alhoewel er weinig wind stond. Zeker in vergelijking met vorige week, toen we bij het NK Tegenwind waren met windkracht 7.

Vandaag leek het meer op 50 tinten grijs…

De hondjes hebben heerlijk gerend, met de werpstok kun je de bal zo lekker ver gooien :-)

20151213 Kaloot strand 10

20151213 Kaloot strand 04

Mijn op een na laatste bijdrage aan het 3×50 project van dit jaar… In week 49 ging de kerncentrale op de foto… Zuiver Zeeuws, en ik werk er al bijna dertig jaar. Die mag natuurlijk niet ontbreken in mijn serie van 2015.

Volgende week de allerlaatste week van het project! En ik heb al zin in de derde editie, die begin 2016 van start gaat. Samen met mijn zus Margriet doe ik weer mee, drie keer is scheepsrecht :)

 

2 gedachtes over “Kaloot

  1. Prachtige foto’s weer, wat is nederland toch mooi ! Fijn nieuws dat jij en Margriet in 2016 weer doorgaan met dit project, weer mooie foto;s voor ons in het verschiet dus :-)

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.