Hittisau

Kaffee mit Apfelstrudel

Vandaag gingen we terug in de tijd… naar de mooie herinneringen in Bauernhof Pension Sonne van de familie Lipburger in Hittisau. Mijn ouders en M&M brachten daar vele (wintersport)vakanties door en zelf ben ik er ook een paar keer geweest. Gastvrouw Imelda ontving ons hartelijk met koffie en Berliner bollen en daarna koffie met Apfelstrudel. En nee zeggen is geen optie ;-)

Verhalen van vroeger, gedeelde herinneringen. De Stube is nu gesloten, kamers en vakantiewoningen verhuren ze niet meer. Het boerenbedrijf draait wel goed en het gaat goed met de kinderen en kleinkinderen. Maar het is niet meer zoals het was… “Alles is anders nu. Zoals het toen was, wordt het nooit meer…” zei Imelda. Maar gelukkig hebben we al die mooie herinneringen nog.

Op de terugweg door Hittisau bezochten we de kerk. De organist speelde, wat een mooi moment om daar te zijn samen.

Een kaarsje voor pa(ke)

Natuurlijk missen we pa(ke) Jan op zulke momenten heel erg… het is fijn om ook dat samen te kunnen beleven.

2 gedachtes over “Hittisau

Reacties zijn gesloten.