Kustmarathon

Dit weekend is de 13e editie van de Zeeuwse Kustmarathon gehouden. Een groots evenement met diverse onderdelen – natuurlijk de marathon voor hardlopers maar ook een Ladiesrun, een Light Kustrun, een MTB-tocht en vandaag een wandelmarathon met muzikale omlijsting van De Sjokkers uit Goes. Vijfduizend mensen wandelden vandaag 42 kilometer door het mooie Zeeuwse land. Het was prachtig weer om even naar Oostkapelle te rijden met Joost (zijn foto’s hier), even de zeelucht opsnuiven en wat foto’s maken van de wandelaars. Peter en Margot, Margriet en Martin waren er ook, de foto’s van Margriet staan hier.

Respect voor alle deelnemers, maar deze vier wil ik even in het zonnetje zetten. Mijn collega’s Marco, Alex, Stanley en Peter! Goed bezig, mannen!

Ontelbare voetstappen in het zand…

20151004 Kustmarathon wandeltocht 13

In mijn serie Zuiver Zeeuws mag een foto van de Kustmarathon Zeeland natuurlijk niet ontbreken. Dit is mijn 3×50 foto van week 39!