Whatsapp via web

Yes. Ik ben blij! Je kunt nu als je achter je pc zit ook Whatsapp gebruiken! Neef Jesper maakte me hier gisteravond op attent…

WhatsApp Web

Eerst lukte het installeren niet, dat kwam volgens Jesper omdat er nog een foutje in de Android versie zat. Opnieuw installeren van de Whatsapp app op mijn Note 4 loste dat probleem op. En… bij het opnieuw installeren van de app kon ik mijn gesprekken herstellen. Ik heb dus nu de nieuwste versie van de app en heb al mijn gesprekken ook nog. Wát een service van Whatsapp!

image

Zoals veel mensen ben ik op het toetsenbord veel sneller dan op m’n smartphone dus dit gaat heel veel tijd besparen :) Lieve vrienden en familie, wees voorbereid op lange verhalen via Whatsapp grijns

Linkjes of andere content van internet delen wordt nu ook een stuk gemakkelijker. Thanks Whatsapp!

2 gedachtes over “Whatsapp via web

  1. Wat leuk! Het werkt super, en inderdaad makkelijk om achter je laptop te zitten en te kunnen appen!

    Like

Reacties zijn gesloten.