Wunderlist #02 #WOMP

Fabi’s blogpost was inderdaad de directe aanleiding dat ik Wunderlist ben gaan gebruiken. Top app! We hebben hier thuis diverse gedeelde lijsten – als een van ons boodschappen aan het doen is kan de ander nog wat last minute spullen toevoegen aan de lijst ;-) De integratie met Google agenda maakt het nog een stuk gebruikersvriendelijker, ik ben er ook heel blij mee! Hier een reblog van Fabi’s nieuwe post over de Google integratie.

Dans La Maison

Een tijdje terug heb ik al een blog geschreven over de app Wunderlist en hoe geweldig deze is. Leuk om te zien dat mede door die blogpost diverse mensen ook een kijkje zijn gaan nemen en Wunderlist inmiddels actief gebruiken. Tof !

Op dat moment ontbrak er nog een functionaliteit, namelijk integratie met Google Calendar.  Maar de heren en dames achter Wunderlist zitten niet stil en luisteren naar hun gebruikers !

View original post 154 woorden meer

2 gedachtes over “Wunderlist #02 #WOMP

Reacties zijn gesloten.